MENU

Virkistyspäivä 16 henkilölle:

-Tapahtuma alkaa maastoajokoululla autolla tai mönkijällä, sisältää lyhyen teoriaosuuden.

-Keittoruokailu sisällä tai maastossa

-Sauna

-Kuljetukset pääkaupunkiseudulta Lohjalle ja takaisin

 

kesto yhteensä n. 6h

 

 Yritystapahtuman hinta 2390e + alv.

 

​***** Sinulle, joka tahdot piristystä ja virkistystä arkeen tai juhlaan. Olipa kyse sitten synttäreistä tai polttareita, yllätyksestä tai muuten vain hauskanpidosta, tämä virkistyspäivä takaa hymyn huulillesi.

 

Yritystapahtuma 16 henkilölle:

​- Ajokoulu + safari autolla tai mönkijöillä

- Nuotiokahvit maastossa

- Sauna

- Illallinen

- Kuljetukset pääkaupunkiseudulta Lohjalle ja takaisin

 

kesto yhteensä n. 7h

 

​Yritystapahtuman hinta 2990e + alv.

 

​***** Tämä yritystilaisuus sopii Sinulle, joka kaipaat potkua ja hulvattomia muistoja työporukkasi elämään. Pehmeä kahvinmaku maistuu huulilla pitkään muistellessanne tarinointia nuotion äärellä vielä vuosienkin päästä. Maastosafarin tuoma ikimuistoinen kokemus ei hälvene mielestänne edes kiikkutuolissa. Sauna lämmittää mukavasti hupipäivän päätteeksi ja illallinen yhdessä työkavereiden kanssa päättää illan rennosti kooten porukan taas yhteen. Hymyä ja riemua, naurua ja tarinoita! Tämä yritystapahtuma on loistava vaihtoehto, jos kaipaat yrityksesi työntekijöiden elämään elämyksiä ja elämän kokoisia suuria, riemuntäytteisiä kokemuksia, josta yrityksesi tullaan muistamaan aina!

 

Yritystapahtuma 24 henkilölle:

- Safari autolla tai mönkijöillä

- Nuotiokahvit maastossa

- Sauna

- Illallinen

- Kuljetukset pääkaupunkiseudulta Lohjalle ja takaisin

 

kesto yhteensä n. 7h

 

Yritystapahtuman hinta 4950e + alv.

 

​***** Tämä yritystapahtuma sopii Sinulle, joka tahdot järjestää menoa ja meininkiä isommalle työporukalle. Jos et tyydy vain makkaraan tikun nokassa ja samoiluun metsässä, vaan kaipaat jännittäviä kokemuksia ja riemukkaita hetkiä, tämä yritystapahtuma on sinua varten. Huristelu autoilla tai mönkijöillä metsässä, aidossa maastossa jossa kaikki on mahdollista, takaa sykettä nostattavia hetkiä ja riemun kiljahduksia jättäen jälkeensä elämääkin suuremmat muistot. Rento saunailta ja illallinen illan päätteeksi kokoaa työporukkasi yhteen ja tarinaa riittää koko illaksi, seuraavaksi päiväksi ja vielä vuosienkin päästä!

 

Pois Tieltä - yritystilaisuudet - yritystapahtumat                 Kotisivut yritykselle: Mainostoimisto Expy Oy              Grafiikka: Grand Art Oy