Offroad safarit

Pois Tieltä! offroad-safari tarjoaa Uudenmaan alueella maastossa liikkumisen elämyksiä ajoneuvoilla, pyöräillen tai kävellen. Yritystapahtumia järjestetään läpi vuoden vaihtelevassa maastossa: metsässä, pelloilla ja hiukan kylätielläkin. 

Ohjelmanumerot

Kokouspalvelut

Ajotapahtumat räätälöidään yrityksen tarpeen mukaan ja ryhmän jäsenet voivat jakautua halunsa mukaan erityyppisiin ajoneuvoihin, tai jalkautua elämykselliseen metsäkylpyyn. Ajopeliksi voit valita maastoauton, mönkijän, sähkömaastopyörän tai enduropyörän.

Turvalliset ja elämykselliset offroad-safarit

Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta offroad-ajamisesta tai maastossa ajamisesta. Kaikki offoad-tapahtumat sisältävät koulutuksen ja opastuksen turvalliseen ajamiseen. Kokeneet kouluttajamme auttavat alkuun ja sitten asiakkaat pääsevät itse kokemaan offroad-safarien hurmaa.

Ajoreitit vaihtelevat pehmeästä suosta jyrkkään kallionkupeeseen, kesantoniitystä vaihtelevaan metsään. Korkeuserot ovat suurimmillaan viisikymmentä metriä.

Ajamisessa on erilaisia haasteita vuodenaikojen mukaan. Talvella on jäistä ja liukasta, syksyllä ja keväällä märkää ja mutaista.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

 

Ennen Offroad-safaria ja safarin kulku

Ennen ajoa käydään aina läpi maastoauton, mönkijän tai enduron ajotekniikka ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Samalla tutustutaan ajoneuvon hallintalaitteisiin ja radiopuhelimien käyttöön. Niillä pidetään offroad-safarin aikana yhteyttä ajon ohjaajaan ja muuhun seurueeseen.

Aluksi totutellaan ajoneuvoon helpossa maastossa ja sitten siirrytään vähitellen vaativampiin maastoihin. Asiakkaat ajavat itse, mutta henkilökuntamme on mukana antamassa ohjeita ja varmistaa safarin turvallisen kulun. Pois Tieltä! antaa käyttöön asianmukaiset varusteet!

Offroad-safarin oheisohjelma

Pois Tieltä! suunnittelee kanssasi kokonaisen ajoelämyspäivän. Voit tilata oheen ruokailun ja saunan, nuotiokahvit ja grillimakkarat.
Järjestämme yrityksille myös tarvittavat kokoustilat, majoituksen ja kuljetuksen safarimaastoon.

Pyydä tarjous Offroad-safarista

Suunnitellaan yhdessä ryhmänne toiveiden mukainen offroad-tapahtuma. Ryhmäkoko normaalisti neljästä kuuteenkymmeneen.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

Esimerkkejä offroad-paketeista

Kevyesti Kannokossa

  • Kahden tunnin ajotapahtuma
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10
Hinta alkaen 263,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 313,-/HLÖ alv 0%

Riittävästi Ratinpyöritystä

  • Kolmen tunnin ajotapahtuma kahdella eri laitteella 1,5h + 1,5h
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10 henkilöä
Hinta alkaen 353,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 403,-/HLÖ ALV 0%
Pois tieltä! tapahtumat tuunataan aina sopivan kuraisiksi tai pölyisiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin kootaan yrityksellenne sopiva paketti tarjoamistamme tuotteista.

Ota yhteyttä:

Meistä sanottua: