SAUNATILAT

Pois Tieltä! vuokraa saunatilat yritystapahtumiin, tiimipäivään, virkistyspäiviin tai kokouspalveluiden oheen, aivan pääkaupunkiseudun tuntumasta. Vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, olet keskellä maaseudun rauhaa ja voit varata käyttöösi saunatilat ja takkahuoneen isollekin joukolle.

Tonttulan tila on Pois Tieltä yrityksen pääpaikka ja sydän. Päärakennuksen alakerta on remontoitu vanhaa tunnelmaa kauniisti säästäen 20-30 hengen saunatiloiksi.

Saunatilojen lisäksi saat meiltä ruokailupalvelut, sekä kokoustilat 20-25 hengelle ja tietenkin ikimuistoiset offroad-safarit virkistyspäiväsi ohjelmaksi.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681

 

Saunatilat

SAUNA

Sauna on tilava. Kiuas on keskellä ja lauteet kiertävät sitä. Palaverin voi aloittaa tai lopettaa saunassa tai sitten vain rentoutua. Suihkutiloissa on kolme suihkua ja erillinen wc.

Alakerran voi verhoilla jakaa naisten ja miesten pukuhuoneeksi. Kummallekin joukolle jää runsaasti tilaa pukea ja peilailla. Viihtyisä takkahuone on ihanteellinen saunan jälkeiseen jäähdyttelyyn tai pidempiinkin illanistujaisiin.

Saunaosastolla on viihtyisä terassi. Osa terassin pengerryksistä on tehty vanhan Tonttulan peruskivistä. Kivien mukana saattoi asuinpaikkaa vaihtaa myös muutama tonttu. Terassin kunkku on muhkea 2500 litran / 12 hengen palju. Paljun voi tilata osaksi tapahtumaa.

 

RUOKAILU

Saunaillan yhteyteen voi varata ruokailun. Kokenut pitomestari Mikko Artjoki Hiidenveden pitomestareista suunnittelee ja tarjoaa sinulle tilaisuuden ruokavaihtoehtoja. Katso tästä esimerkkimenut, joista voi valita tai ryhtyä rakentamaan omaan tilaisuuteen sopivaa tarjoilua.

Reippaan ajopäivän päätteeksi tai virkistyspäivän jälkeen tuntuu maistuvan usein vaikkapa äijämenu, josta kyllä tytötkin tykkäävät.

Pois Tieltä räätälöi juuri sinulle sopivan saunaillan.

 

 

SAUNATILOJEN VARAUS

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681

 

 

Esimerkkipaketti 1

  • Kahden tunnin ajotapahtuma
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät tai ralliautot. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10
Hinta 215,-/hlö + alv 24%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 265,-/HLÖ + ALV 24%

Esimerkkipaketti 2

  • Kolmen tunnin ajotapahtuma kahdella eri laitteella 1,5h + 1,5h
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät tai ralliautot. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10 henkilöä
Hinta 295,-/hlö + alv 24%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 345,-/HLÖ + ALV 24%
Pois tieltä! tapahtumat tuunataan aina sopivan kuraisiksi tai pölyisiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin kootaan yrityksellenne sopiva paketti tarjoamistamme tuotteista.

Meistä sanottua: