KOKOUSPALVELUT

Pois Tieltä! tarjoaa kokouspalveluita pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Kokouspalvelut toimivat osana Pois Tieltä! offroad-safarien virkistyspäivän ohjelmaa ja omana itsenäisenä palvelunaan.

Yritys toimii Tonttulan tilalla, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Tilan vanha päärakennus tarjoaa viihtyisät ja toimivat puitteet kokouspalveluille, seminaareihin, juhliin ja saunailtoihin.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681

 

KOKOUSTILAT

Kokouspalveluiden keskuksena toimiva tilan päärakennus on täysin remontoitu asiakaskäyttöön vuonna 2008. Jäljellä on aitoa maalaistalon tunnelmaa, mutta keittiö ja kaikki kokoustilojen mukavuudet ovat nykyaikaisia. Lisätunnelmaa tuovat vanhat huonekalut ja perheen ja suvun elämästä kertovat esineet.

Uusmaalaisessa kartanomaisemassa, vanhojen puiden varjossa on hyvä luoda ja levähtää. Kesäaikaan pihapiirissä on isoja terasseja ja vihreää nurmea vaihtoehtoisina kokoustiloina. Tilan pelloilla laiduntavat hevoset ja viljelykin jatkuu Nummenkylän peltoaukealla.

 

RUOKAILU

Kokenut pitomestari Mikko Artjoki Hiidenveden pitomestareista suunnittelee ja tarjoaa sinulle tilaisuuden ruokavaihtoehtoja.
Katso tästä esimerkkimenut, joista voi valita tai ryhtyä rakentamaan omaan tilaisuuteen sopivaa tarjoilua.

 

VIIHTYISÄ KOKOUSPALVELU

Tonttulassa ollaan joustavia ja ajatellaan aina asiakkaan viihtymistä. Pois Tieltä räätälöi sinulle istuvan kokouspäivän tai juhlahetken.

 

 

 KOKOUSPALVELUIDEN VARAAMINEN

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681