KOKOUSTILAT

Tonttulan tilalta voit varata viihtyisät ja toimivat kokoustilat, sekä kattavat kokouspalvelut. Matkaa Helsingistä on vain reilun puolen tunnin verran ja silti pääset keskelle maalaismaisemaa ja maalaistalon tunnelmaan.

Suurimpaan kokoushuoneeseen sopii 20-25 henkilöä. Kokoushuoneen katossa on videotykki. Tonttulan tupa pirttipöytineen on vaihtoehtoinen tila palavereille. Sinä, joka suosit saunakokouksia, voit varata alakerran saunatilat kokouskäyttöön.

Varaa meiltä kokouksen yhteyteen unohtumaton offroad-safari.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681

 

RUOKAILU

Kokenut pitomestari Mikko Artjoki Hiidenveden pitomestareista suunnittelee ja tarjoaa sinulle tilaisuuden ruokavaihtoehtoja.
Katso tästä esimerkkimenut, joista voi valita tai ryhtyä rakentamaan omaan tilaisuuteen sopivaa tarjoilua.

 

KOKOUSTILAT MAALAISMILJÖÖSSÄ

Kokoustilat on remontoitu 2008. Remontista huolimatta, jäljellä on aitoa maalaistalon tunnelmaa, vaikka kaikki mukavuudet ovatkin nykyaikaisia. Lisätunnelmaa tuovat vanhat huonekalut ja perheen ja suvun elämästä kertovat esineet.

Uusmaalaisessa kartanomaisemassa, vanhojen puiden varjossa on hyvä luoda ja levähtää. Kesäaikaan pihapiirissä on isoja terasseja ja vihreää nurmea vaihtoehtoisina kokoustiloina. Tilan pelloilla laiduntavat hevoset ja viljelykin jatkuu Nummenkylän peltoaukealla.

 

TONTTULAN HISTORIAA

Tonttula on ollut osa Nummenkylän kartanoa, joka aikanaan jaettiin asutustiloiksi evakoille. Tonttulan tilan vanha päärakennus oli rakennettu kartanon riihen hirsistä. Kansantiedon mukaan tuossa riihessä asuivat seudun tontut ja haltijat.

 

Saunatilat

 

VARAA KOKOUSTILAT TÄSTÄ!

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681