PELTOAUTORALLISPRINT

Pois Tieltä! avaa oven myös peltoralliin– ympäri vuoden. Peltoautorallisprintissä ajetaan peltorataa niin kovaa kuin taidot vain riittävät. Rata on noin kilometrin mittainen, mutta mutkikas. Autoina ovat Pois Tieltä -pajan virittämät rallisierrat. Peltoautorallia pääset ajamaan aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä sijaitsevalla Lohjalla. Matka-aika Helsingistä on n. tunti.

Peltoautorallia voit ajaa, vaikka et olisi koskaan ajanut peltoautolla tai rallia. Koulutamme kokemattomankin kuskin niin, että ajamisesta tulee nautinnollinen, ikimuistoinen kokemus.

Nykyisten äärimmäisten sääolojen johdosta peltoautoralli on aina säävarauksella. Sekä kova kuivuus että märkyys voivat aiheuttaa haasteita.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

PELTORALLIA KESÄLLÄ JA TALVELLA

Talven säistä riippuen päästään myös jääradalle, mutta kaikkina vuodenaikoina peltoralli on elämys. Voit tilata alkuun myös rallikoulun, jos takavedolla ajaminen ei lähde ihan selkäytimestä. Rallikoulussa kouluttaja on apukuskin paikalla ja antaa kuljettajalle ohjeita mutka kerrallaan.
Yksi auto on radalla kerrallaan. Ryhmä voi mitellä taitojaan aika-ajoissa.

ENNEN PELTOAUTORALLISPRINTTIÄ

Ennen ajoa käydään aina läpi ajoneuvon ajotekniikka ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Samalla tutustutaan ajoneuvon hallintalaitteisiin. Pois Tieltä! antaa ajajille peltoautorallin ajaksi käyttöön asianmukaiset varusteet! Autoista löytyy turvakaaret ja vahvistettu jousitus. Moottori  on säädetty  peltoralliin sopivaksi.

OHEISOHJELMAT

Pois Tieltä! suunnittelee kanssasi kokonaisen ajoelämyspäivän. Voit tilata oheen ruokailun ja saunan, nuotiokahvit ja grillimakkarat.
Järjestämme myös tarvittavat kokoustilat, majoituksen ja kuljetuksen safarimaastoon.

PYYDÄ TARJOUS PELTOAUTORALLISTA

Suunnitellaan yhdessä ryhmänne toiveiden mukainen peltoautorallisprint. Ryhmäkoko max 20 henkilöä. Autoja on käytössä ryhmän koosta riippuen 2-5

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

Kevyesti Kannokossa

  • Kahden tunnin ajotapahtuma
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10
Hinta alkaen 263,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 313,-/HLÖ alv 0%

Riittävästi Ratinpyöritystä

  • Kolmen tunnin ajotapahtuma kahdella eri laitteella 1,5h + 1,5h
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10 henkilöä
Hinta alkaen 353,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 403,-/HLÖ ALV 0%
Pois tieltä! tapahtumat tuunataan aina sopivan kuraisiksi tai pölyisiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin kootaan yrityksellenne sopiva paketti tarjoamistamme tuotteista.

Ota yhteyttä:

Meistä sanottua: