VIRKISTYSPÄIVÄ

Järjestä henkilöstölle, asiakkaille tai yhteistyökumppaneilla unohtumaton virkistyspäivä laadukkaiden offroad-palveluiden ja kokouspalveluiden merkeissä. Offroad-safarille voi kukin osallistua haluamallaan tavalla.

Ohjelmanumerot

Kokouspalvelut

 

Pois Tieltä offroad-safarit sopivat niin ensikertalaiselle, kuin kokeneellekin harrastajalle. Ensikertalaiset koulutetaan turvalliseen ajamiseen ja ajaminen toteutetaan maastossa kokeneen oppaan johdolla. Jos ajaminen jännittää oikein paljon, voi tarvittaessa vain nauttia muiden kyydissä.

Virkistyspäivän järjestämistä eivät säätilan muutokset hidasta, vaan varusteet ja ajoreitit voidaan valita aina olosuhteiden mukaan.

Järjestä virkistyspäivä, josta poistutaan hymy huulilla ja jota muistellaan vielä pitkään tapahtuman jälkeen. Näissä bileissä on aina neliveto päällä.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

 

 

KOKOUSTILAT, SAUNA JA RUOKA

Elämyksellisen virkistyspäivän kruunaavat viihtyisä sauna, seurusteluun sopivat kokoustilat ja herkullinen ruoka. Voit tutustua seurustelu- ja kokoustiloihin täältä.

 

LÄHELLÄ PÄÄKAUPUNKISEUTUA

Voitte saapua meille omalla kyydillä, mutta tarvittaessa järjestämme myös kuljetuksen koko ryhmälle. Pois Tieltä sijaitsee Lohjalla, aivan moottoritien läheisyydessä ja palvelumme ovat erittäin hyvin saavutettavissa. Tyky-päivän tai tyhy-päivän järjestäminen Helsingistä tai Espoosta on siis helppoa. Helsingistä ajomatka kestää 45 min, Espoosta 30 min. Muualta Uudenmaan alueelta ja Turusta matka-aika on n. 1 tunti.

 

VIRKISTYSPÄIVÄN VARAAMINEN

Kysy lisää tai pyydä tarjous tyhy-päivän, tyky-päivn tai muuten vain virkistypäivän järjestämisestä, kokouspalveluista tai ruokailusta.
PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

 

Kevyesti Kannokossa

  • Kahden tunnin ajotapahtuma
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10
Hinta alkaen 263,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 313,-/HLÖ alv 0%

Riittävästi Ratinpyöritystä

  • Kolmen tunnin ajotapahtuma kahdella eri laitteella 1,5h + 1,5h
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10 henkilöä
Hinta alkaen 353,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 403,-/HLÖ ALV 0%
Pois tieltä! tapahtumat tuunataan aina sopivan kuraisiksi tai pölyisiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin kootaan yrityksellenne sopiva paketti tarjoamistamme tuotteista.

Ota yhteyttä:

Meistä sanottua:

Ota yhteyttä: