VIRKISTYSPÄIVÄ

Järjestä henkilöstölle, asiakkaille tai yhteistyökumppaneilla unohtumaton virkistyspäivä laadukkaiden offroad-palveluiden ja kokouspalveluiden merkeissä. Offroad-safarille voi kukin osallistua valitsemallaan ajoneuvotyypillä.

Pois Tieltä offroad-safarit sopivat niin ensikertalaiselle, kuin kokeneellekin harrastajalle. Ensikertalaiset koulutetaan turvalliseen ajamiseen ja ajaminen toteutetaan maastossa kokeneen oppaan johdolla. Jos ajaminen jännittää oikein paljon, voi tarvittaessa vain nauttia muiden kyydissä.

Virkistyspäivän järjestämistä eivät säätilan muutokset hidasta, vaan varusteet ja ajoreitit voidaan valita aina olosuhteiden mukaan.

Järjestä virkistyspäivä, josta poistutaan hymy huulilla ja jota muistellaan vielä pitkään tapahtuman jälkeen. Näissä bileissä on aina neliveto päällä.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681

 

 

KOKOUSTILAT, SAUNA JA RUOKA

Elämyksellisen virkistyspäivän kruunaavat viihtyisä sauna, seurusteluun sopivat kokoustilat ja herkullinen ruoka. Voit tutustua seurustelu- ja kokoustiloihin täältä.

 

LÄHELLÄ PÄÄKAUPUNKISEUTUA

Pois Tieltä sijaitsee Lohjalla, aivan moottoritien läheisyydessä ja palvelumme ovat erittäin hyvin saavutettavissa. Tyky-päivän tai tyhy-päivän järjestäminen Helsingistä tai Espoosta on siis helppoa. Helsingistä ajomatka kestää 45 min, Espoosta 30 min. Muualta Uudenmaan alueelta ja Turusta matka-aika on n. 1 tunti.

 

VIRKISTYSPÄIVÄN VARAAMINEN

Kysy lisää tai pyydä tarjous tyhy-päivän, tyky-päivn tai muuten vain virkistypäivän järjestämisestä, kokouspalveluista tai ruokailusta.
PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681

 

Kevyesti Kannokossa
Aluksi tervetuloa ja perehdytystä valitun ajoneuvon hallintalaitteisiin ja ajoturvallisuuteen.
Kaksi tuntia ajo vaihtelevassa maastossa asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella
Saunaa ja rentoutumista alakerran saunatiloissa ja takkahuoneessa.
Tunnelmallinen ruokailu Tonttulan tuvassa; kokeneen pitomestarin pitopöytä.

Minimi kymmenen henkilöä, alkaen 263 euroa/ henkilö, alv 0.

 

Riittävästi Ratinpyöritystä
Aluksi tervetuloa ja perehdytystä valittujen ajoneuvojen hallintalaitteisiin ja ajoturvallisuuteen. Voit valita offroadia maastoautoilla tai mönkkäreillä ja peltoautorallin.
Kolme tuntia ajo vaihtelevassa maastossa, puolitoista tuntia kullakin ajoneuvolla asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella.
Saunaa ja rentoutumista alakerran saunatiloissa ja takkahuoneessa.
Tunnelmallinen ruokailu Tonttulan tuvassa; kokeneen pitomestarin pitopöytä.

Minimi kymmenen henkilöä, alkaen 353 euroa/ henkilö, alv 0.