RALLIELÄMYS

Koe Pois Tieltä! rallielämys. Vie yrityksesi asiakkaat tai henkilöstösi peltorallin villiin maailmaan. Peltorallia ajetaan ympäri vuoden noin kilometrin mittaisella radalla. Siinä on tiukkoja mutkia, vaikka muille jakaa. Ryhmä voi vertailla taitojaan ajamalla vuoron perään aika-ajoa. Ajotapahtumat järjestetään Lohjalla, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta.

Rallielämys sopii yhtä hyvin ensikertalaiselle kuin kokeneelle ratinvääntäjälle. Tapahtumaan kuuluu aina huolellinen koulutus, joten kokematon kuskikin pääsee turvallisesti nauttimaan vauhdin hurmasta.

Kulkupeleiksi on tarjolla Pois Tieltä! oman pajan tuunaamia ralli-Sierroja. Normaalin ralliauton lisäksi voit testata ”erilaista” rallielämystä nurinperinautoilla, jotka kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin ratti.

Yritystapahtuman rallielämyksen täydentävät kokous– ja juhlapalvelumme. Voit rentoutua saunassa, ruokailla tai käyttää kokoustiloja tarpeesi mukaan.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681


Peltoautorallisprint

RALLIELÄMYKSIÄ YMPÄRI VUODEN

Talven säistä riippuen päästään myös jääradalle, mutta kaikkina vuodenaikoina peltoralli on elämys. Voit tilata alkuun myös rallikoulun, jos takavedolla ajaminen ei lähde ihan selkäytimestä. Rallikoulussa kouluttaja on apukuskin paikalla ja antaa kuljettajalle ohjeita mutka kerrallaan.

Rallielämys

ENNEN RALLIELÄMYSTÄ

Ennen ajoa käydään aina läpi ajoneuvon ajotekniikka ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Samalla tutustutaan ajoneuvon hallintalaitteisiin. Pois Tieltä! antaa kuskien käyttöön asianmukaiset varusteet!

OHEISOHJELMAT

Pois Tieltä! suunnittelee kanssasi kokonaisen ajoelämyspäivän. Voit tilata oheen ruokailun ja saunan, nuotiokahvit ja grillimakkarat. Järjestämme myös tarvittavat kokoustilat, majoituksen ja kuljetuksen safarimaastoon.

PYYDÄ TARJOUS RALLIELÄMYKSESTÄ

Suunnitellaan yhdessä ryhmänne toiveiden mukainen rallitapahtuma. Ryhmäkoko noin kaksitoista. Autoja on 2-3.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681

Esimerkkipaketti 1

  • Kahden tunnin ajotapahtuma
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät tai ralliautot. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10
Hinta 215,-/hlö + alv 24%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 265,-/HLÖ + ALV 24%

Esimerkkipaketti 2

  • Kolmen tunnin ajotapahtuma kahdella eri laitteella 1,5h + 1,5h
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät tai ralliautot. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10 henkilöä
Hinta 295,-/hlö + alv 24%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 345,-/HLÖ + ALV 24%
Pois tieltä! tapahtumat tuunataan aina sopivan kuraisiksi tai pölyisiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin kootaan yrityksellenne sopiva paketti tarjoamistamme tuotteista.

Meistä sanottua: