RALLIELÄMYS – KOKEILE RALLIAUTOA

Koe Pois Tieltä! rallielämys. Vie yrityksesi asiakkaat tai henkilöstösi peltorallin villiin maailmaan. Peltorallia ajetaan noin kilometrin mittaisella radalla. Siinä on tiukkoja mutkia, vaikka muille jakaa. Ryhmä voi vertailla taitojaan ajamalla vuoron perään aika-ajoa. Ajotapahtumat järjestetään Lohjalla, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta.

Rallielämys sopii yhtä hyvin ensikertalaiselle kuin kokeneelle ratinvääntäjälle. Tapahtumaan kuuluu aina huolellinen koulutus, joten kokematon kuskikin pääsee turvallisesti nauttimaan vauhdin hurmasta.

Kulkupeleiksi on tarjolla Pois Tieltä! oman pajan tuunaamia ralli-Sierroja.

Yritystapahtuman rallielämyksen täydentävät kokous– ja juhlapalvelumme. Voit rentoutua saunassa, ruokailla tai käyttää kokoustiloja tarpeesi mukaan.

Yritystapahtuman yhteyteen voit varata myös seuraavat palvelut.

Nykyisten äärimmäisten sääolojen johdosta peltoautoralli on aina säävarauksella. Sekä kova kuivuus että märkyys voivat aiheuttaa haasteita.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

 

Vaihtoehtoista ohjelmaa ralliautoille

Jos kaikki ryhmässänne eivät halua ajaa peltoautorallia, räätälöimme tapahtuman yrityksellesi juuri sopivaksi. Osallistujista halukkaat voivat valita seuraavista vaihtoehdoista, myös ilman polttomoottoria.

Peltoautorallisprint

RALLIELÄMYKSIÄ YMPÄRI VUODEN

Talven säistä riippuen päästään myös jääradalle, mutta kaikkina vuodenaikoina peltoralli on elämys. Voit tilata alkuun myös rallikoulun, jos takavedolla ajaminen ei lähde ihan selkäytimestä. Rallikoulussa kouluttaja on apukuskin paikalla ja antaa kuljettajalle ohjeita mutka kerrallaan.

Rallielämys

ENNEN RALLIELÄMYSTÄ

Ennen ajoa käydään aina läpi ajoneuvon ajotekniikka ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Samalla tutustutaan ajoneuvon hallintalaitteisiin. Pois Tieltä! antaa kuskien käyttöön asianmukaiset varusteet!

OHEISOHJELMAT

Pois Tieltä! suunnittelee kanssasi kokonaisen ajoelämyspäivän. Voit tilata oheen ruokailun ja saunan, nuotiokahvit ja grillimakkarat. Järjestämme myös tarvittavat kokoustilat, majoituksen ja kuljetuksen safarimaastoon.

PYYDÄ TARJOUS RALLIELÄMYKSESTÄ

Suunnitellaan yhdessä ryhmänne toiveiden mukainen rallitapahtuma. Ryhmäkoko noin kaksitoista. Autoja on 2-3.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

Kevyesti Kannokossa

  • Kahden tunnin ajotapahtuma
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10
Hinta alkaen 263,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 313,-/HLÖ alv 0%

Riittävästi Ratinpyöritystä

  • Kolmen tunnin ajotapahtuma kahdella eri laitteella 1,5h + 1,5h
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10 henkilöä
Hinta alkaen 353,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 403,-/HLÖ ALV 0%
Pois tieltä! tapahtumat tuunataan aina sopivan kuraisiksi tai pölyisiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin kootaan yrityksellenne sopiva paketti tarjoamistamme tuotteista.

Ota yhteyttä:

Meistä sanottua: