Maastoautosafari

Pois Tieltä! maastoautosafari tarjoaa ympäri vuoden ainutlaatuisia ajoelämyksiä yritystapahtumaan tai tiimipäivään. Maastoautosafari ajetaan hyvin vaihtelevassa maastossa ja olosuhteissa. Reitit kulkevat metsissä, pelloilla ja hiukan kyläteilläkin. Safarit ajetaan Lohjalla, alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Ajotapahtuman yhteyteen voit varata meiltä myös saunatilat, ruokailun sekä kokoustilat.

Maastoautosafarin ryhmäkoko on neljästä henkilöstä kuuteenkymmeneen. Maastoautosafarille voit osallistua, vaikka et olisi aikaisemmin ajanut nelivetoautolla tai maastossa. Tapahtuma sisältää perehdytyksen ja koulutuksen turvalliseen, mukavaan kokemukseen myös ensikertalaiselle.

Perinteinen maastoautosafari ajetaan oransseilla Range Rovereilla. Lisäksi käytössä on kaksi Land Rover Discoverya. Maastoautot on varusteltu vaativaan offroad-ajoon ja niissä on korotettu alusta, pohjapanssarit, maastorenkaat, vinssit ja turvakaaret. Kokeneet kouluttajamme auttavat alkuun ja sitten asiakkaat pääsevät itse kokemaan offroadin hurmaa.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681

 

Maastoautosafarin reitit

Maastoautosafarin reitit vaihtelevat pehmeästä suosta jyrkkään kallionkupeeseen, kesantoniitystä vaihtelevaan metsään. Korkeuserot ovat suurimmillaan viisikymmentä metriä.

Vuodenaikojen vaihtelu tuo ajamiseen omat mielenkiintoiset elementtinsä. Talven jäinen liukkaus tai runsas lumi on aivan erilaista kuin syksyn tai kevään mutaiset olosuhteet.

Safariin valmistautuminen ja kulku

Ennen ajoa käydään aina läpi maastoauton ajotekniikka ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Samalla tutustutaan maasturin hallintalaitteisiin ja radiopuhelimien käyttöön. Niillä pidetään ajon aikana yhteyttä ajon ohjaajaan ja muuhun seurueeseen. Aluksi totutellaan ajoneuvoon helpossa maastossa ja sitten siirrytään vähitellen vaativampiin maastoihin.

Maastoautosafarille henkilökuntamme varmistaa safarin turvallisuuden olemalla mukana antamassa ohjeita, mutta asiakkaat ajavat itse.

Pois Tieltä! antaa käyttöön asianmukaiset varusteet safarin ajaksi!

RÄÄTÄLÖI TAPAHTUMASI

Suunnittele unohtumaton yritystapahtuma, tiimipäivä tai virkistyspäivä kanssamme. Voit tilata maastoautosafarin oheen ruokailun ja saunan, nuotiokahvit ja grillimakkarat. Kysy myös kokoustiloja, majoitusta tai kuljetusta maastoon.

PYYDÄ TARJOUS MAASTOAUTOSAFARISTA

Suunnitellaan yhdessä ryhmänne toiveiden mukainen offroad-tapahtuma. Ryhmäkoko normaalisti neljästä kuuteenkymmeneen.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 0500 563 681

 

Esimerkkipaketti 1

  • Kahden tunnin ajotapahtuma
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai fatbiket. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10
Hinta 215,-/hlö + alv 24%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 265,-/HLÖ + ALV 24%

Esimerkkipaketti 2

  • Kolmen tunnin ajotapahtuma kahdella eri laitteella 1,5h + 1,5h
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai fatbiket. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10 henkilöä
Hinta 295,-/hlö + alv 24%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 345,-/HLÖ + ALV 24%
Pois tieltä! tapahtumat tuunataan aina sopivan kuraisiksi tai pölyisiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin kootaan yrityksellenne sopiva paketti tarjoamistamme tuotteista.

Meistä sanottua: