Maastoautosafari

Pois Tieltä! maastoautosafari tarjoaa ympäri vuoden ainutlaatuisia ajoelämyksiä yritystapahtumaan tai tiimipäivään. Maastoautosafari ajetaan hyvin vaihtelevassa maastossa ja olosuhteissa. Reitit kulkevat metsissä, pelloilla ja hiukan kyläteilläkin. 

Safarit ajetaan Lohjalla, alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Ajotapahtuman yhteyteen voit varata meiltä myös saunatilat, ruokailun sekä kokoustilat.

Tapahtumasi yhteyteen voidaan liittää seuraavat palvelut. 

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

 

Vaihtoehtoiset safarit

Jos kaikki ryhmässänne eivät halua ajaa maastoautolla, räätälöimme tapahtuman yrityksellesi juuri sopivaksi. Osallistujista halukkaat voivat valita seuraavista vaihtoehdoista, myös ilman polttomoottoria.

Maastoautosafarin ryhmäkoko on neljästä henkilöstä kuuteenkymmeneen. Maastoautosafarille voit osallistua, vaikka et olisi aikaisemmin ajanut nelivetoautolla tai maastossa. Tapahtuma sisältää perehdytyksen ja koulutuksen turvalliseen, mukavaan kokemukseen myös ensikertalaiselle.

 

Maastoautosafarin reitit

Maastoautosafarin reitit vaihtelevat pehmeästä suosta jyrkkään kallionkupeeseen, kesantoniitystä vaihtelevaan metsään. Korkeuserot ovat suurimmillaan viisikymmentä metriä.

Vuodenaikojen vaihtelu tuo ajamiseen omat mielenkiintoiset elementtinsä. Talven jäinen liukkaus tai runsas lumi on aivan erilaista kuin syksyn tai kevään mutaiset olosuhteet.

Safariin valmistautuminen ja kulku

Ennen ajoa käydään aina läpi maastoauton ajotekniikka ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Samalla tutustutaan maasturin hallintalaitteisiin ja radiopuhelimien käyttöön. Niillä pidetään ajon aikana yhteyttä ajon ohjaajaan ja muuhun seurueeseen. Aluksi totutellaan ajoneuvoon helpossa maastossa ja sitten siirrytään vähitellen vaativampiin maastoihin.

Maastoautosafarille henkilökuntamme varmistaa safarin turvallisuuden olemalla mukana antamassa ohjeita, mutta asiakkaat ajavat itse.

Pois Tieltä! antaa käyttöön asianmukaiset varusteet safarin ajaksi!

RÄÄTÄLÖI TAPAHTUMASI

Suunnittele unohtumaton yritystapahtuma, tiimipäivä tai virkistyspäivä kanssamme. Voit tilata maastoautosafarin oheen ruokailun ja saunan, nuotiokahvit ja grillimakkarat. Kysy myös kokoustiloja, majoitusta tai kuljetusta maastoon.

PYYDÄ TARJOUS MAASTOAUTOSAFARISTA

Suunnitellaan yhdessä ryhmänne toiveiden mukainen offroad-tapahtuma. Ryhmäkoko normaalisti neljästä kuuteenkymmeneen.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

 

Kevyesti Kannokossa

  • Kahden tunnin ajotapahtuma
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10
Hinta alkaen 263,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 313,-/HLÖ alv 0%

Riittävästi Ratinpyöritystä

  • Kolmen tunnin ajotapahtuma kahdella eri laitteella 1,5h + 1,5h
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10 henkilöä
Hinta alkaen 353,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 403,-/HLÖ ALV 0%
Pois tieltä! tapahtumat tuunataan aina sopivan kuraisiksi tai pölyisiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin kootaan yrityksellenne sopiva paketti tarjoamistamme tuotteista.

Ota yhteyttä:

Meistä sanottua: