ENDUROSAFARI

Yritystapahtumassasi halukkaat pääsevät endurosafarille. Enduroilla ajetaan kesäkelillä, kun on riittävän kuivaa ja talvella piikkirenkailla. Pois Tieltä! endurosafari tarjoaa yritysvieraillesi tai henkilöstöllesi ajoelämyksiä vaihtelevassa maastossa: kallioilla, metsässä, pelloilla ja hiukan kylätielläkin. 

Et tarvitse aikaisempaa ajokokemusta enduroista tai maastoajosta. Koulutamme ja opastamme kaikki osallistujat maastossa liikkumiseen. 

Täydellisen elämystapahtuman kruunaavat viihtyisä saunatila, maittava ruoka ja toimivat kokoustilat. Tapahtumasi yhteyteen voit varata seuraavat lisäpalvelut. 

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

 

Vaihtoehtoiset safarit

Jos kaikki ryhmässänne eivät halua ajaa enduropyörällä, räätälöimme tapahtuman yrityksellesi juuri sopivaksi. Osallistujista halukkaat voivat valita seuraavista vaihtoehdoista.

Endurokoulu

Järjestämme MotoJyskyn kanssa Endurostart-endurokoulua. Endurostart on tarkoitettu vasta-alkajille eikä aiempaa ajokokemusta tarvita.

ENDUROSAFARI MAASTOSSA

Endurosafareita ajetaan vaihtelevissa maastoissa. Mielenkiintoiset reitit kulkevat kallioilla, rinteillä, kosteilla soilla, metsämaastoissa ja niityillä. Korkeuserojakin on reilusti – enimmillään jopa viisikymmentä metriä.

Ajo-olosuhteisiin ja vaikeustasoon vaikuttavat sekä sää, että vuodenajat. Talven lumet ja jää ovat aivan erilaisia ajaa kuin kesäisen kuivat ajourat, tai runsaiden sateiden jälkeen lammikoita täynnä olevat tai mutaiseksi muuttuneet maasto-osuudet.

ENNEN ENDUROSAFARIA JA SAFARIN KULKU

Enduroajelua varten saat käyttöösi ajovarusteet. Ennen endurosafaria käydään aina läpi enduropyörä, ajotekniikka ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Samalla tutustutaan ajoneuvon hallintalaitteisiin.

Enduropyörään totutellaan aluksi helpossa maastossa ja sitten siirrytään vähitellen vaativampiin maastoihin. Asiakkaat ajavat itse, mutta henkilökuntamme on mukana antamassa ohjeita ja varmistaa endurosafarin turvallisen kulun.

ELÄMYSPÄIVÄN OHJELMA

Pois Tieltä! suunnittelee kanssasi kokonaisen ajoelämyspäivän. Voit tilata oheen ruokailun ja saunan, nuotiokahvit ja grillimakkarat. Järjestämme myös tarvittavat kokoustilat, majoituksen ja kuljetuksen safarimaastoon.

PYYDÄ TARJOUS ENDUROSAFARISTA

Ryhmän koko on kolmesta kuuteen ja meiltä saat ajovarusteista lähtien kaiken ajoon tarvittavan. Kouluttajina MotoJyskyn endurokouluttajat.
Lisätietoja MotoJyskyn sivulla.

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

 

Kevyesti Kannokossa

  • Kahden tunnin ajotapahtuma
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10
Hinta alkaen 263,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 313,-/HLÖ alv 0%

Riittävästi Ratinpyöritystä

  • Kolmen tunnin ajotapahtuma kahdella eri laitteella 1,5h + 1,5h
  • Ajoneuvoina maastoautot, mönkijät, ralliautot tai sähkömaastopyörät. Ralli säävarauksella.
  • Sauna Tonttulassa
  • Pitopöytä Tonttulassa
  • Minimiryhmä 10 henkilöä
Hinta alkaen 353,-/hlö alv 0%
JOS KÄYTÖSSÄ RALLIAUTOT, HINTA 403,-/HLÖ ALV 0%
Pois tieltä! tapahtumat tuunataan aina sopivan kuraisiksi tai pölyisiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä niin kootaan yrityksellenne sopiva paketti tarjoamistamme tuotteista.

Ota yhteyttä:

Meistä sanottua: