Millä mennään..?

 

Maastoautosafari ajetaan jykevillä Range Rovereilla, joissa voimanlähteinä on 3,5- litrainen V8. Lisäksi käytössä on kaksi Land Rover Discoverya, jotka on varustettu 2,5-litran turbodieselmoottoreilla. Autot on varusteltu vaativaan maastoajoon ja niissä on muun muassa korotettu alusta, pohjapanssarit, maastorenkaat, vinssit ja turvakaaret.

Maastoautosafari

Mönkijäsafari

Enduro

Peltoautorallisprint

Temppurata

Taitoajo

Pikkujoulut

Maastoautosafari

Maastoautosafarilla ajetaan monipuolisessa maastossa ja ajoreitit vaihtelevat suosta kivikkoiseen kallioon ja niitystä metsään. Parhaimmillaan korkeuserot ovat yli 50 metriä. Ajoreittejä on käytössä yli 300 hehtaarin alueella. Reitit valitaan aina sääolosuhteiden mukaan. Maastossa liikutaan luonnon ehdoilla ja kokeneen henkilöstön opastuksella.

Neljä vuodenaikaa tuo maastoautoajoon vaihtelua. Syksyllä ja keväällä ajo-olosuhteet ovat erittäin haastavia, sillä metsäteiden pohjat ovat mutaisia ja kosteita. Kesällä haasteet löytyvät korkeuseroista ja kivikoista. Talvella hurjuus ja haastavuus syntyvät kitkan hallinnasta lumella ajettaessa.

 

Kokeneilla kouluttajillamme on yhteensä vuosikymmenien kokemus maastoajosta, joten hurjuudesta huolimatta työporukkasi on hyvissä käsissä hupia unohtamatta!

 

Psssst! Muista myös Mönkijäsafari.

 

Safarin kulku

 

Ennen kuin hypätään maastoauton kyytiin ja painellaan safarille, pidetään lyhyt palaveri, jossa käydään läpi maastoauton ajotekniikkaan ja turvallisuuteen liittyviä asioita. Palaverin jälkeen käydään läpi auton hallintalaitteet ja radiopuhelimien käyttö.Aluksi harjoitellaan auton käsittelyä helpossa maastossa. Kun ajokin käsittely alkaa sujua, siirrytään vähitellen vaativampiin maastoihin. Vuodenajasta riippuen on vastassa jyrkkiä nousuja ja laskuja, mutaa, kivikkoa, lunta ja jäätä - ja meno muuttuu jännäksi!

 

Asiakkaat ajavat maastoautoja itse, henkilökuntamme on mukana antamassa ohjeita ja varmistamassa safarin turvallisen kulun.Minisafarilla pääset jo maastoajon makuun helpoilla reiteillä, pidemmillä safareilla maasto ja kohdattavat esteet vaikeutuvat ja pistävät pään raksuttamaan ja mielen kutkuttamaan. Hyppää kyytiin! Nyt mennään!

 

Varusteet:

Pois Tieltä! tarjoaa kaikille maastoautosafariin osallistuville täydelliset ulkoiluvarusteet.

 

Oheisohjelmat:

Pois Tieltä! suunnittelee kanssasi ajamisen oheen myös ruokailun, saunan tai muuta virkistystä. Järjestämme myös tarvittavat kokoustilat, majoituksen tai kuljetuksen safarimaastoon.

 

Ota yhteyttä! Suunnitellaan ryhmällenne sopivan kurainen maastoajotapahtuma!

Ryhmäkoot 4-60 henkeä.

Pois Tieltä - yritystilaisuudet - yritystapahtumat                 Kotisivut yritykselle: Mainostoimisto Expy Oy              Grafiikka: Grand Art Oy