Pois Tieltä! –
Näissä bileissä on neliveto päällä YMPÄRI VUODEN

Pois Tieltä! on aina ulkona

Kaikki kiva ei lopu kamppailuun virusta vastaan. Pois Tieltä! offroad-safarit tarjoavat monta mukavaa vaihtoehtoa turvaväleistä ja rajoituksista huolimatta.

Pois Tieltä! offroad-safarit ovat aina ulkona ja aina turvallisia. Mönkijän päällä vain taivas on kattona. Nelivetoautossa etu- ja takapenkin välillä on turvaväli. Ajopäivän välipala (ja jopa koko ateria) voidaan nauttia ulkona. Ajoreittien yhteydessä on kallion päällä avara laavu nokipannukahvien ja välipalan nauttimista varten. Pois Tieltä! yrityksen pihapiirissä ja terassilla mahtuu ruokailemaan isompikin ryhmä.

Entäpä jos vaihtaisit mainiot teamsit ja zoomit kokoukseen ulkona? Pois Tieltä! tarjoaa avaran pihan, pelto- ja kylätien vaikkapa kävelevään kokoukseen. Temppuradan katettu katsomo antaa toisenlaisen näkökulman perinteiseen palaveriin. Isot saunatilat, takaterassi ja palju sopivat myös kokouspaikaksi.

Otamme toiminnassamme huomioon kulloisetkin terveysviranomaisten suositukset ja meiltä saat halutessasi myös hengityssuojaimen. Kiinnitämme erityistä huomiota yhteisen ja yleisten tilojen puhtauteen pukuhuoneissa, sauna- ja pesutiloissa.

Pyydä tarjous!

OFFROAD-SAFARIT, VIRKISTYSPÄIVÄT JA KOKOUSPALVELUT

Pois Tieltä! järjestää yrityksille ja ryhmille unohtumattomia seikkailuja maastoautosafarilla, mönkijäsafarilla, endurosafarilla ja peltoautoilla.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maastoajosta tai ralliautoista. Kaikki tapahtumat sisältävät opastuksen ja koulutuksen turvalliseen, mukavaan kokemukseen. Yritystapahtuma räätälöidään osallistujien tarpeiden ja taitojen mukaiseksi. Jokainen osallistuja löytää varmasti mieleisensä ajopelin alleen.

Meiltä saat myös laadukkaat kokouspalvelut, saunatilat ja ruokailun.

Katso video
Hyppää kyytiin ja kiinnitä turvavyösi

Tule kokeilemaan offroad-safarien ulottuvuuksia olipa kyseessä syntymäpäivä, yritystilaisuus, virkistyspäivä, yllätysjuhla, mikä tahansa syy poiketa arjesta ja pois tieltä lohjalaismetsissä.

Pois Tieltä -safarit on järjestänyt tuhansia onnistuneita offroad -tapahtumia jo vuodesta 1999. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita eri puolilla maata ja maailmaa. Monet tulevat aina uudestaan. Tule sinäkin!

PYYDÄ TARJOUS PALVELUISTAMME

Suunnitellaan yhdessä ryhmänne toiveiden mukainen offroad-tapahtuma. Ryhmäkoko neljästä kuuteenkymmeneen. 

PYYDÄ TARJOUS  LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA  SOITA 050 551 9248

OFFROAD SAFARIT

Safarit mönkijöillä, enduropyörillä tai maastoautoilla.

RALLIELÄMYS

Tule testaamaan rallisprintstadion ja temppurata.

KOKOUSTAPAHTUMAT

Yhdistä kokous, ruokailut, mahtava ohjelma ja saunominen.

YRITYSTAPAHTUMAT

Virkistyspäivät, tiimipäivät tai pikkujoulut, kysy tarjous.

Pois tieltä ja ympäristö

Pois Tieltä! safarit on maatalousyritys, perinteisestä maitotilasta nykyajan tarpeisiin muutettu maa- ja metsätila eteläisessä Suomessa, Lohjalla, missä metsän ja peltojen kasvu on Suomen voimakkainta.

Yrityksen tarjoamat palvelut, peltoralli, maastoauto- ja mönkijäsafarit ajetaan tilan mailla. Omissa metsissä ja pelloilla saa toistaiseksi ajella ilman sen kummempia lupia. Tilalla on peltoa noin 30 hehtaaria ja metsää saman verran.

Näillä vilkkaimman kasvun mailla yksi metsähehtaari sitoo itseensä 172 henkilöautolla ajetun kilometrin hiilidioksidipäästöt kauniina kesäpäivänä. Peltohehtaarin hiilinielu on kesäaikana samaa suuruusluokkaa.

Pois Tieltä! safarit tarjoaa ajoelämyksiä, joissa ei tavoitella matkan pituutta, vaan sen vaikeutta, jännittävyyttä, haasteita.

Vaikka kaikki yrityksen kulkuneuvot ovat polttomoottorikäyttöisiä, koko yritys on vahvasti hiilinegatiivinen.

Tutkittua tietoa on että jo lyhytkin oleskelu metsässä alentaa verenpainetta ja stressitasoja. Ajo metsässä ja pelloilla, pysähdykset, väliaikakahvit laavulla, ilta maatilan pihapiirissä tuovat ja tuottavat asiakkaillemme ainutlaatuisen
luontokokemuksen.