‘Pois Tieltä!’ –
This party rolls on four wheels ROUND THE YEAR.

Pois Tieltä! on aina ulkona

Kaikki kiva ei lopu kamppailuun virusta vastaan. Pois Tieltä! offroad-safarit tarjoavat monta mukavaa vaihtoehtoa turvaväleistä ja rajoituksista huolimatta.

Pois Tieltä! offroad-safarit ovat aina ulkona ja aina turvallisia. Mönkijän päällä vain taivas on kattona. Nelivetoautossa etu- ja takapenkin välillä on turvaväli. Ajopäivän välipala (ja jopa koko ateria) voidaan nauttia ulkona.Ajoreittien yhteydessä on kallion päällä avara laavu nokipannukahvien javälipalan nauttimista varten. Pois Tieltä! yrityksen pihapiirissä ja terassilla mahtuu ruokailemaan isompikinryhmä.

Entäpä jos vaihtaisit mainiot teamsit ja zoomit kokoukseen ulkona? Pois Tieltä! tarjoaa avaran pihan, pelto- ja kylätien vaikkapa kävelevään kokoukseen. Temppuradan katettu katsomo antaa toisenlaisen näkökulman perinteiseen palaveriin. Isot saunatilat, takaterassi ja palju sopivat myös kokouspaikaksi.

Otamme toiminnassamme huomioon kulloisetkin terveysviranomaisten suositukset ja meiltä saat halutessasi myös hengityssuojaimen. Kiinnitämme erityistä huomiota yhteisen ja yleisten tilojen puhtauteen pukuhuoneissa, sauna- ja pesutiloissa.

OFFROAD SAFARIS, RECREATION DAYS AND CONFERENCE SERVICES

‘Pois Tieltä!’ organises unforgettable adventures for companies and groups, including a land rover safari, quad safari, enduro safari and field cars.

No previous off-road or rally car experience is necessary. All events include training and guidance to assure a safe and enjoyable experience. Business events are tailored according to the participants' needs and skill levels. Every participant will definitely find a suitable vehicle to try out.

We also offer high-quality conference services, sauna facilities and catering.

Play Video
Jump on board and fasten your seatbelt

Come explore the off-road safari experience, whether it is a birthday, company event, recreation day, surprise party, or any other occasion to escape everyday life and get off the road into the forests of Lohja.

’Pois Tieltä!’ Safaris has organized thousands of successful off-road events since 1999. We have satisfied our clients both across the country and worldwide. Many keep coming back. You should come as well!

REQUEST A QUOTE FOR OUR SERVICES

Let’s plan an off-road event together according to your group’s wishes. Group sizes vary from four to sixty. 

REQUEST FOR OFFER  SEND EMAIL  CALL +358 500 563 681

OFF-ROAD SAFARIS

Safaris on quad bikes, enduro bikes, or land rovers.

RALLY DRIVING EXPERIENCE

Come test the rally sprint stadium and the trick park.

MEETING EVENTS

Combine a meeting with dining, spectacular programme and sauna

BUSINESS EVENTS

Recreation Days, Team Building Days, or Pre-Christmas Parties, request an offer.

Pois tieltä ja ympäristö

Pois Tieltä! safarit on maatalousyritys, perinteisestä maitotilasta nykyajan tarpeisiin muutettu maa- ja metsätila eteläisessä Suomessa, Lohjalla, missä metsän ja peltojen kasvu on Suomen voimakkainta.

Yrityksen tarjoamat palvelut, peltoralli, maastoauto- ja mönkijäsafarit ajetaan tilan mailla. Omissa metsissä ja pelloilla saa toistaiseksi ajella ilman sen kummempia lupia. Tilalla on peltoa noin 30 hehtaaria ja metsää saman verran.

Näillä vilkkaimman kasvun mailla yksi metsähehtaari sitoo itseensä 172 henkilöautolla ajetun kilometrin hiilidioksidipäästöt kauniina kesäpäivänä. Peltohehtaarin hiilinielu on kesäaikana samaa suuruusluokkaa.

Pois Tieltä! safarit tarjoaa ajoelämyksiä, joissa ei tavoitella matkan pituutta, vaan sen vaikeutta, jännittävyyttä, haasteita.

Vaikka kaikki yrityksen kulkuneuvot ovat polttomoottorikäyttöisiä, koko yritys on vahvasti hiilinegatiivinen.

Tutkittua tietoa on että jo lyhytkin oleskelu metsässä alentaa verenpainetta ja stressitasoja. Ajo metsässä ja pelloilla, pysähdykset, väliaikakahvit laavulla, ilta maatilan pihapiirissä tuovat ja tuottavat asiakkaillemme ainutlaatuisen
luontokokemuksen.