Millä mennään..?

 

Mönkijäsafari ajetaan ketterillä ja päättäväisesti etenevillä, uusinta tekniikkaa edustavilla Can-Am- mönkijöillä. Can-Amit ovat parhaita mönkkäreitä ikinä!

Kuljettajat ja kyydissä istujat varustetaan ajokypärillä ja suojahaalareilla.

 

Pois Tieltä! on myös virallinen Can-Am -ajokouluttaja.

Maastoautosafari

Mönkijäsafari

Enduro

Peltoautorallisprint

Temppurata

Taitoajo

Pikkujoulut

Mönkijäsafari

Mitä se on? Se on kivaa!

Myös mönkijäsafarilla ajetaan monipuolisessa maastossa ja ajoreitit vaihtelevat suosta kivikkoiseen kallioon ja niitystä metsään. Parhaimmillaan korkeuserot ovat yli 50 metriä.

Ajoreittejä on käytössä yli 300 hehtaarin alueella. Reitit valitaan aina sääolosuhteiden mukaan. Maastossa liikutaan luonnon ehdoilla ja kokeneen henkilöstön opastuksella.

 

​Neljä vuodenaikaa tuo mönkijä-maastoajoon vaihtelua. Syksyllä ja keväällä ajo-olosuhteet ovat erittäin haastavia, koska metsäteiden pohjat ovat mutaisia ja kosteita. Kesällä haasteet löytyvät korkeuseroista ja kivikoista. Talvella mittelö syntyy kitkan hallinnasta lumella ajettaessa.

 

Kokeneilla kouluttajillamme on yhteensä vuosikymmenien kokemus maastoajosta. Koko henkilökuntamme on käynyt esimerkiksi Mönkkärit ry:n turvallisen ajon koulutuksen, joten ei hätää! Hauskasta ja hurjasta menosta huolimatta porukkasi on osaavissa käsissä!

 

Pssssssst! Muista myös maastoautosafari!

 

​Safarin kulku:

 

Ennen kuin hypätään mönkijän kyytiin ja päristellään safarille, pidetään lyhyt palaveri, jossa käydään läpi mönkijän ajotekniikkaan ja turvallisuuteen liittyviä asioita. Palaverin jälkeen käydään läpi mönkijän hallintalaitteet. Aluksi harjoitellaan mönkijän käsittelyä helpossa maastossa. Kun ajokin käsittely alkaa sujua, siirrytään vähitellen vaativampiin maastoihin. Vuodenajasta riippuen on vastassa jyrkkiä nousuja ja laskuja, mutaa, kivikkoa, lunta ja jäätä.

 

Asiakkaat ajavat mönkijöitä itse, henkilökuntamme on mukana antamassa ohjeita ja varmistamassa safarin turvallisen kulun. Minisafarilla pääsee jo kivasti maastoajon makuun helpoilla reiteillä, pidemmillä safareilla maasto ja kohdattavat esteet vaikeutuvat ja kaikki muuttuu entistäkin jännemmäksi!

 

Varusteet:

Pois Tieltä! tarjoaa kaikille mönkijäsafariin osallistuville täydelliset ulkoiluvarusteet.

 

Oheisohjelmat:

Pois tieltä! suunnittelee kanssasi ajamisen oheen myös ruokailun, saunan tai muuta virkistystä. Järjestämme myös tarvittavat kokoustilat, majoituksen tai kuljetuksen safarimaastoon.

 

Ota yhteyttä, suunnitellaan ryhmällenne sopivan kurainen maastoajotapahtuma!

 

Ryhmäkoot 4-60 henkeä.

Pois Tieltä - yritystilaisuudet - yritystapahtumat                 Kotisivut yritykselle: Mainostoimisto Expy Oy              Grafiikka: Grand Art Oy